a. Stresul singur nu este un factor cauzal al morții.

a. Stresul singur nu este un factor cauzal al morții.

Stresul te poate face să te simți ca o croazieră pierdută în ocean care se luptă să -și găsească ieșirea. Te obligă să intri într -o stare de spirit neputincioasă care nu numai că îți împiedică gândurile, dar te face să te simți foarte vulnerabil și lipsit de direcție. Sarcina stresului afectează toate punctele de viață și crește riscul de falimente și eșecuri. Stresul prelungit deteriorează bunăstarea mentală și declanșează o criză psihologică care îți amenință fericirea, funcțiile corpului și performanța la locul de muncă. De asemenea, stresul vă reduce memoria, abilitățile de învățare, capacitatea de gândire critică și imunitatea prin mai multe falduri.

Cuprins

Care este stresul? Cauzele stresului – face și nu se pune întrebări (întrebări duoslim recenzii frecvente)

Ce este stresul?

Stresul este un răspuns al corpului uman la stimuli extrinseci și intrinseci care îi deranjează echilibrul și activitățile generale. Mediile stresante nu numai că cresc riscul de boli mentale, dar îți reduc și rezistența. Stresul continuu/stresul prelungit scade abilitățile dvs. de coping și capacitatea de a face față responsabilităților de muncă și de familie. Stresul îți afectează în cea mai mare parte puterea emoțională și îți oferă un sentiment de lipsă de valoare. Efectele raportate frecvent ale stresului includ oboseala musculară, disconfortul toracic, problemele de somn, atitudinea agresivă, memoria slabă, iritabilitatea, anxietatea și indigestia. De asemenea, stresul îți crește riscul de schimbări de dispoziție, depresie și alte probleme grave de sănătate mintală.

Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

oh hi acolo 👋 Este plăcut să vă cunosc.

Înscrieți -vă pentru a primi conținut minunat în căsuța de e -mail, în fiecare lună. Nu -i spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

Cauzele stresului

  • Stresul devine dăunător atunci când este prelungit, fără instrumente eficiente pentru a face față/în situațiile în care nu puteți să o învingeți prin puterea voastră.
  • Stresul este un tip de răspuns biologic pe care corpul tău îl generează după ce ai simțit semnalele de amenințare și pericol.
  • Răspunsurile dvs. de stres produc niveluri ridicate de adrenalină care vă cresc tensiunea arterială și ritmul cardiac.
  • Stresul afectează, de asemenea, negativ funcționalitatea creierului și a sistemului cardiovascular. De obicei, emană sub impactul sarcinii bolii, probleme personale, probleme financiare, izolare socială și un mediu de muncă neprietenos sau provocator.

stres – do și nu este

trebuie să identificați, să înțelegeți și să vă conformați cu următoarele și să nu vă creșteți capacitatea de a depăși stresul și potențialele sale complicații.

Do’s

#1 Faceți conexiuni sociale active

Socializarea este cheia pentru a trăi o viață semnificativă. Oamenii activi social se bucură de fiecare parte din momentele lor și dezvoltă valoarea și curajul pentru a scăpa de rezultatele stresului, cum ar fi regretul și gândurile pasive. Capacitatea lor mentală ridicată îi ajută să facă față adversităților și situațiilor lor neplăcute. A fi activ social nu necesită o abilitate sau o abilitate specifică. Trebuie doar să vă treziți și să vă adresați de înțelepții voștri, iar răspunsurile lor vă vor mângâia cu siguranță hormonii de stres.

#2 vă schimbați atitudinea negativă și obiceiurile nesănătoase

Un disciplinat Viața nu numai că vă ajută să vă atingeți obiectivele, dar vă ajută să depășiți stresul circumstanțelor neplăcute. Ar trebui să respectați un program auto-fabricat pentru a vă satisface angajamentele zilnice, în timp ce nu oferiți nicio șansă stresului locurilor de muncă neînsuflețite. Trebuie să mâncați la timp și să nu săriți niciodată nicio masă pentru a vă menține nivelul de energie. Aveți nevoie de adoptarea unei atitudini optimiste pentru a realiza sticla de apă pe jumătate umplută, ignorând în același timp golul acesteia. Pozitivitatea ta în abordări vă va suprima tarifele și vă va ajuta să vă adaptați la situațiile penibile la locul de muncă.

#3 Încredere într -o dietă sănătoasă

Corpul tău necesită cantități adecvate de nutrienți pentru a supraviețui situațiilor stresante. Consumul de antioxidanți, minerale, vitamine, acizi grași și proteine ​​omega este foarte necesar pentru a vă stimula imunitatea. Vă puteți baza pe fructe și legume cu frunze verzi pentru a menține un nivel ridicat de imunitate. Aportul de nuci, pește, ouă, iaurt, avocado, ulei de măsline, ceai verde, banane, portocale, fructe de pădure, cereale integrale, ovăz și ciocolata neagră îmbunătățește eficient capacitatea de combatere a stresului.

#4 Spuneți nu pentru social media la locul de muncă

implicarea în social media timp de ore lungi la locul de muncă nu numai că vă reduce productivitatea, dar vă crește și modelul de gândire negativă. De asemenea, vă deranjează concentrarea și crește riscul de probleme de performanță care, în cele din urmă, vă cresc nivelul de stres. Trebuie să creați un echilibru între viața profesională și să utilizați în mod semnificativ rețelele de socializare doar în timpul liber pentru a vă conecta cu cercul dvs. social.

#5 Exercițiu zilnic pentru a rămâne vibrant și activ

Nu trebuie să preferați odihna mai sus exercițiul, indiferent cât de mult aveți implicare în activitățile dvs. de zi cu zi. Exercițiul regulat este cheia fitnessului, deoarece îți îmbunătățește rezistența, puterea musculară și capacitatea de gestionare a stresului. Persoanele care exercită zilnic se pot ocupa prompt de factorii lor interpersonați, sociali, situaționali și de mediu. Cu toate acestea, dacă un program strâns este restricția dvs., 35 de minute de mers pe jos pe zi este cea mai bună abordare pentru a vă îmbunătăți fitness-ul și nivelurile dorite de hormoni care combate stresul.

#6 Apreciază fiecare moment al vieții

Viața este cel mai prețios dar al naturii care are nevoie de apreciere de către ființele umane. Sentimentul de recunoștință pentru viață crește energia pozitivă și puterea emoțională pentru a face față circumstanțelor inadvertente și stresante. O persoană stabilă emoțional are cel puțin puterea dorită pentru a învinge vibrațiile negative. Prin urmare, ar trebui să dezvolți o atitudine de Ziua Recunoștinței pentru ca viața să aibă un control mai bun asupra emoțiilor și energiei pozitive.

#7 Practicați tehnici simple de mindfulness

Deoarece stresul ne afectează mușchii și le slăbește, adoptarea unei simple tehnici de relaxare musculară poate menține hormonul de stres la distanță. Practicarea respirației profunde poate ajuta la centrarea accentului și vă permite să adunați gânduri și idei atât de necesare pentru a trece printr-o situație stresantă.

nu este

#1 Evitați alcoolul și Drogurile ilicite

alcoolismul și abuzul de substanțe afectează predominant imunitatea și funcționarea cognitivă a indivizilor, ceea ce le face slabe și latente. În timp ce băutorii frecvenți au riscul de insuficiență hepatică și cancer, utilizarea de medicamente ilicite deteriorează abilitățile de sănătate mintală și de combatere a bolilor. Un corp slăbit de aceste substanțe își pierde puterea și capacitatea de a învinge stresul. Ar trebui să solicitați prompt ajutorul unui consilier de reabilitare în cazul în care suferiți de abuz de substanțe sau dependență de alcool.

#2 Evitați cursa de șobolan

Ar trebui să vă păstrați aspirațiile și dorințele nerealiste sub control pentru a vă susține liniștea sufletească. Modul în care vă relaxați și vă bucurați de viața dvs. are un impact profund asupra sănătății și sănătății tale. Trebuie să evitați să concurați cu oamenii de dragul satisfacției materiale. O stare de mulțumire pentru orice aveți vă va ușura mintea și vă va deschide calea către o viață fără stres.

#3 nu compromiteți niciodată cu somnul dvs.

Somnul sonor timp de cel puțin 6 ore noaptea este foarte necesar pentru a vă îmbunătăți mecanismele de vindecare care să vă crească eficient potențialul de gestionare a stresului. O reducere a somnului sub orele recomandate compromite sistemul imunitar și scade abilitățile tale de gândire critică. O perturbare a modelului de somn vă deranjează ritmurile circadiene și activitatea motorie a creierului. De asemenea, privarea de somn reduce capacitatea de luare a deciziilor care vă afectează în mod direct abilitățile de acoperire a stresului. Dacă Call of Duty vă obligă să lucrați la schimbul de noapte, ar trebui să gestionați un somn standard de 8 ore în timpul zilei pentru a vă susține capacitatea de combatere a stresului.

#4 Nu se auto-medicate niciodată pentru gestionarea stresului

Nu ar trebui să vă auto-tratați niciodată prin medicamente în absența supravegherii medicale. Stresul afecțiunilor acute și cronice ale bolii are nevoie de supravegherea unui medic expert. Cel puțin ar trebui să -l chemați pe medicul dvs. pentru a înțelege cauzele clinice ale stresului dvs., în special atunci când aveți o afecțiune a bolii.

Trebuie să selectați abordarea și direcția potrivită pentru a face față stresului și factorilor cauzali ai acesteia. DO -urile și nu sunt pentru reducerea stresului se bazează pe gândirea rațională și strategiile semnificative care vă ajută să urmați pașii recomandați și să evitați intervențiile nocive pentru îmbunătățirea imunității. Trebuie să gestionați și să respectați cu atenție aceste lucruri și să nu vă mențineți calitatea vieții, dacă aspirați serios să vă depășiți stresul și manifestările dăunătoare.

Întrebări frecvente (întrebări frecvente)

q. Cum poate stresul să conducă la infecții și alte boli?

a. Stresul perturbă funcționalitatea sistemului imunitar care, în cele din urmă, îți crește riscul de infecții și o serie de afecțiuni ale bolii debilitante. Cel puțin ar trebui să urmați orientările de bază ale gestionării stresului pentru a vă menține imunitatea.

Î. Stresul afectează doar persoanele bolnave?

a. Atât persoanele sănătoase, cât și cele bolnave se confruntă cu stres în diferite etape ale vieții lor. Cu toate acestea, abilitățile lor de a face față stresului își dezvăluie capacitatea de a combate efectele nocive ale situațiilor stresante.

Î. Stresul nu este deloc benefic?

a. Stresul este răspunsul fiziologic și natural al corpului tău la circumstanțe periculoase. Crește aprovizionarea cu oxigen în creier care te ajută să gândești mai repede să depășești panica condițiilor amenințătoare. Stresul examinării îi ajută pe studenți să se pregătească bine pentru dezvoltarea lor academică. Stresul devine advers doar atunci când depășește pragul, iar individul afectat nu reușește să -și gestioneze sarcina.

Î. Poate cineva să moară din stres?

a. Stresul singur nu este un factor cauzal al morții. Cu toate acestea, interacțiunea sa cu bolile, procesele de viață și factorii de mediu își direcționează rezultatele la diferiți indivizi. De exemplu, stresul unui examen, loc de muncă, abuz sau violență poate forța o persoană să renunțe la viața lor. În consecință, analiza cauzei principale a factorilor care provoacă stres și implicațiile lor fiziologice sau psihosociale este foarte necesară pentru a înțelege efectele lor adverse în populațiile umane.

Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

Abonați-vă la newsletter-ul nostru

Nu ratați aceste sfaturi!

Nu facem spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

Etichete: Evitați alcoolii de alcool ale stresului de respirație de stres exigență zilnicExercise reduce stresul dietMindfulnesssocializestress gestionarea somnului liber, ceea ce este stresul?

Lumea poate merge pe Gaga peste Turmeric Latte acum, dar noi, în India, am sorbit de ani de zile pe Haldi Doodh! Turmericul, care provine de la rădăcina plantei Curcuma Longa, a fost folosit ca un puternic antiinflamator în sistemele de medicină chineze și indiene. Culoarea galben-portocaliu profund a determinat-o să fie numită „șofran indian” și a fost folosită de secole ca un condiment și un remediu vindecător. De fapt, nicio masă indiană nu este completă fără Haldi!

Turmeric măcinat are un parfum ușor, o culoare puternică și o aromă piper și amară. Vă oferim 7 motive pentru a consuma turmeric în fiecare zi:

1. Oferă beneficii antiinflamatorii semnificative

Curcumina, agentul farmacologic primar din turmeric, s-a dovedit a avea efecte antiinflamatorii comparabile cu hidrocortizonul și fenilbutazona și anumiți agenți antiinflamatori fără vânzare. Cea mai bună parte este că curcumina nu duce la efecte toxice. Nu este de mirare că te ajută să scapi de acea tuse de hacking!

Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

oh hi acolo 👋 Este plăcut să vă cunosc.

Înscrieți -vă pentru a primi conținut minunat în căsuța de e -mail , în fiecare lună.

Nu facem spam! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

2. Poate ajuta la prevenirea cancerului

Acțiunile antioxidante permit, de asemenea, protecția celulelor de colon de radicalii liberi care pot deteriora ADN -ul celular. De asemenea, ajută la distrugerea celulelor canceroase mutate, asigurându -se că nu se răspândesc prin corp și nu provoacă mai mult rău. În afară de inhibarea cancerului de colon, studiile au legat turmericul la ratele mai mici de cancer de sân, prostată și pulmonar.

3. Ajută la detoxifiere și îmbunătățește funcția hepatică

consumată în mod regulat, turmericul poate crește niveluri de enzime de detoxifiere hepatică din organism. Cercetări recente sugerează că turmericul vă poate ajuta să vă detoxifiați și dacă „utilizat pe scară largă ca condiment ar atenua probabil efectele mai multor cancerigeni dietetici”.

4. Poate ajuta în cazuri de artrită reumatoidă

Multe studii clinice au arătat că curcumina are efecte antioxidante puternice și poate neutraliza radicalii liberi. Combinația puternică de antioxidanți și agenți antiinflamatori poate ajuta persoanele cu boala articulară, cum ar fi artrita.

5. Îmbunătățește sănătatea cardiovasculară

curcumina pare să fie responsabilă pentru tot binele pe care turmericul îl face. De asemenea, poate fi capabil să prevină oxidarea colesterolului în organism, ceea ce poate contribui la reducerea progresiei aterosclerozei și a bolilor cardiace diabetice. Turmericul este, de asemenea, o sursă bună de vitamina B6, ceea ce este esențial pentru a împiedica nivelul de homocisteină să obțină prea mare și să creeze un factor de risc pentru deteriorarea vaselor de sânge.

6. Ajută la tratarea bolii inflamatorii ale intestinului

Activitatea antioxidantă a Curcuminului și inhibarea unui agent inflamator celular major cunoscut sub numele de NF-Kappa-B este o modalitate ușoară și ieftină de a trata bolile inflamatorii intestinale, cum ar fi Crohn și colita ulcerativă. Doar adăugarea unui vârf de turmeric la curry sau moong dal este suficient!

7. Poate proteja împotriva bolii Alzheimer

Cazurile de boli neurodegenerative sunt scăzute în India, unde turmericul este o parte integrantă a dietei zilnice. Cercetările sugerează că turmericul poate ajuta la protejarea împotriva bolilor neurologice, cum ar fi Alzheimer și scleroza multiplă.

În afară de aceste beneficii pentru sănătate, turmericul oferă alte altele, inclusiv ajutorul celor care suferă de fibroză chistică și reducerea riscului de copilărie Leucemie.

Așa că mergeți mai departe, adăugați turmeric la mâncarea dvs. în toate modurile în care puteți: la curry, la miere și lapte sau ca o băutură la teatox. IGNITE -ți imaginația și profită de beneficii!

Vă rugăm să lăsați acest câmp gol

abonați -vă la newsletter -ul nostru

Nu ratați aceste sfaturi!

Nu spam ! Citiți Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Felicitări! Te -ai abonat cu succes!

Etichete: Haldihaldi Beneficiile pentru HealthReasons să mănânce Haldi

Leucina este un aminoacid cu lanț ramificat esențial pentru organism. Din păcate, corpurile noastre nu le produc. Prin urmare, trebuie să o luăm prin alimentele pe care le consumăm. Leucina are multe avantaje. Leucina poate fi prezentă în multe alimente pe care le aveți în bucătăria dvs. De exemplu, leucina este prezentă în alimentele bogate în proteine. De asemenea, vin sub formă de suplimente.

aminoacizii sunt esențiali pentru menținerea forței musculare. De asemenea, îmbunătățesc sănătatea pielii. De asemenea, sunt benefice pentru pierderea în greutate, gestionarea diabetului și prevenirea bolilor cardiace. În zilele noastre, suplimentarea cu leucină este un cuvânt cheie în rândul celor conștienți de sănătate. Așadar, să înțelegem cum ne poate beneficia leucina.

acizii esențiali și beneficiile acestora

aminoacizii formează proteine, blocurile de construcție ale corpului. Proteinele sunt esențiale pentru a construi mușchi și, de asemenea, oferă alte beneficii.